Foltvarrás háziasszonyoknak

Patchwork Design-Foltvarrás Szilvivel

Kedves Olvasóm!

Ha most találkozol először a blogommal, akkor remélem találtál rajta valami érdekes és hasznos bejegyzést. 🙂

Az utolsó bejegyzés ezen a felületen 2015. október 11-én készült, de ne aggódj, a blog vezetését nem hagytam abba, csak átköltöztettem  weboldalamra, hogy minden egy helyen legyen! . 🙂 A weboldalamon: www.szilvifoltvarras.hu továbbra is megtalálod az írásaimat, az elkészítési útmutatókat, az évszakokhoz, ünnepekhez kapcsolódó legújabb varrományim bemutatását.  A cafeblogos kalandozásom egy évig tartott, amíg részt vettem a cafeblog VIP programjában. Ennek a programnak köszönhetem, hogy az írásaim rendszeressé váltak és folyamatosan azt lestem, hogy a foltvarrók népes tábora milyen típusú bejegyzéseket olvas a legszívesebben. 🙂 Egy év folyamatos varrás, írás (és valljuk be, MUNKA) után  viszont be kellett látnom, hogy nem tudok bizonyos elvárásoknak megfelelni. Elsősorban a saját elvárásaimnak. A kétféle blogfelületen különböző típusú posztok jelentek meg, de egyedül nem bírtam annyi energiával, hogy ilyen sokfelé aprózzam el magam, ezért végül összevontam az írásaimat, egy felületre. Így jelenleg közel 200 bejegyzést találsz meg egy kupacban, de tematikusan tudsz  keresgéli köztük. Ha kíváncsi vagy a további írásaimra nézz körül nálam a  Szilvi foltvarró oldalán.

Esetleg rutinos patchworkos vagy már? Szeretnél újabb mintákat, motivációt? Szeretnél még foltos ötletet kapni tőlem? Iratkozz fel rendszeres hírlevelemre, ahol értesítést küldök az aktuális blogbejegyzésekről és az új szabásmintákról, akciókról.  Kattints IDE.
 
Ha szeretnéd megismerni az eddig megjelent magazinokat, akkor néz körül a webshopban. Az elmúlt egy évben megjelent online magazinokban 50 különböző szabásminta jelent meg, a táskáktól a takarókig: Foltvarrás Szilvivel online magazin:
 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!